Piano & Vleugel | Muziekinstrumenten
home_toets
piano_home
De compleetste wegwijzer in de wereld van de piano en vleugel

Piano's & vleugels bezitten een grote aantrekkingskracht. De witte tanden nodigen uit tot aanraking en de zwarte glansende huid tot streling. Daarnaast zijn de veelzijdige muzikale eigenschappen uniek en maken het mogelijk om allerlei soorten muziekstijlen te spelen. De enorme klankschakeringen kunnen van zacht en lichtvoetend veranderen in dramatisch en overdonderend. Dat maakt de piano zeer intrigerend en daarnaast tot één van de meest begerendswaardigste muziekinstrument.

Alles wat je specifiek wilt weten over piano's en vleugels zoals kenmerken, modellen, accessoires, onderhoud, pianowinkels, magazine, pianoles en pianodocenten!

Muziek maakt slim!
Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Door zelf muziek te maken wordt het intelligentiequotiënt van kinderen verhoogd en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd. Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld.

>> lees meer op www.muziekmaaktslim.nl