Je bent hier: over ons
MMS_950x220

Over ons

Let's make music! is initiatiefnemer en internetuitgever van deze muziekportal. De Muziekindex.nl heeft tot doel om informatie over muziekinstrumenten laagdrempeliger te maken, te bundelen en geïnteresseerden voor te lichten. De Muziekindex.nl is opgericht en gepubliceerd op 1 september 2001.

Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en door middel van een projectmatige aanpak stimuleert. Kenmerkend voor de projecten van Let's make music! is dat deze gericht zijn op voorlichting en communicatie. Het doel van Let's make music! en de initiatieven is om activiteiten van andere organisaties te ondersteunen, krachten te bundelen en samenwerking te stimuleren.

Waarom advertenties?
Om projecten te ontwikkelen en te financieren is deze website voorzien van verschillende vormen van adverteren. Door deze inkomsten verkrijgt de Muziekindex.nl en Let's make music! de financiële middelen om nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Projecten van Let's make music! zijn:

Let's make music! werkt o.a. samen met:

MEER INFORMATIE

Let's make music! | muziekpromotie
Initiatiefnemer & promotor: Mark Kruiver

Amperestraat 11
1817 DE ALKMAAR
T 072 520 79 10

Postbus 383
1800 AJ ALKMAAR

Website  www.muziekpromotie.nl
E-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Kvk 3796554

LET OP! Wij verkopen geen muziekinstrumenten of beantwoorden vragen omtrent verkoop of reparatie!


MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2