Je bent hier: Hout blaas Blokfluit blokfluit accessoires
MMS_950x220

Blokfluit accessoires

Hieronder tref je een aantal accessoires aan die handig zijn voor de blokfluit:

Anti-condens
Door het aanbrengen van anti-condens in de kernspleet zal condens in de kernspleet minder snel neerslaan.

blokfluitkofferKoffer
Een speciale harde koffer biedt een betere bescherming dan een etui tegen weersinvloeden en beschadigingen.

Meespeel CD
Tegenwoordig zijn er diverse muziekboeken waarbij een CD wordt geleverd. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld met een orkest of piano-begeleiding te spelen.

Muzieklessenaar
Om de juiste speelhouding te verkrijgen is een in hoogte te verstellen muzieklessenaar zeer handig. Deze zijn er in diverse soorten en maten; zoals mooie houtenlessenaars of handige opklapbare.

Olie blokfluitolie
Niet geïmpregneerde en van tropisch hardhout vervaardigde fluiten moeten minimaal 1x per half jaar worden geölied. Bij een lage luchtvochtigheid (droogte door vrieskou) is dit vaker noodzakelijk.

blokfluitetuiOpbergetui
Om het instrument goed en veilig op te bergen en te vervoeren is een goede etui een vereiste. Deze zijn er in diverse soorten en maten.

Wisser
Om de blokfluit na het spelen droog te maken bestaat er een speciale blokfluitwisser (diverse maten).

Bezoekers van de blofluit bezochten ook

andere onderwerpen over de blokfluit: blokfluit kopen, geschiedenis, accessoires, modellen, onderhoud, tijdschriften, vaktermen.


MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2