Je bent hier: Koper blaas Bügel en kornet bügel modellen
MMS_950x220

Bügel modellen

De bügel is een directe afstammelingen van de trompet. De buislengte is gelijk aan die van een trompet, maar door de vele bochten klinken beide instrumenten ronder.

Bügelfamilie

In bügels zijn er geen verschillende modellen zoals dat bij veel andere koperblaasinstrumenten wel het geval is. Wel zijn er enkele lager-gestemde leden van de bügelfamilie, van hoog naar laag; Tenorhoorn, baritonhoorn  en de meest bekende tuba.

tenorhoorn Baritonhoorn tuba
tenorhoorn baritonhoorn tuba
Bezoekers van de bügel en kornet bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2