Je bent hier: colofon
MMS_950x220

Colofon

Deze website is gemaakt in Joomla open source

joomla_logo_horz_color_slogan

Deze website voldoet aan de nieuwste XHTML en CSS webstandaarden en is ontworpen voor moderne browsers.

Firefox 3.0+ Internet Explorer 7+ Safari 3.1+ Opera 9.5+ Camino 1.0+ Konqueror Chrome 1.0+De Muziekindex.nl is opgericht op 1 september 2001 en volledig gerestyled in 2012

Muziekindex.nl is een initiatief van Let's make music! | www.muziekpromotie.nl

Heeft u vragen over de werking van deze website, neemt u dan contact op met: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Vragen?
Heeft u vragen over de werking van deze website, neemt u dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Powered by BrandBrewery - creative agency | www.brandbrewery.nl

Strategie, concept, creative & technical direction
Mark Kruiver

Vormgeving, artwork & DTP
Ewout Meijer

Technische realisatie
Maarten Boer

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2