Je bent hier: Toets Piano en vleugel Crazy Piano's
MMS_950x220

Crazy Piano's

Crazy Piano's een begrip in Scheveningen maar ook zeer geliefd bij de rest van het land! Zoals de naam doet vermoeden draait alles om de brandweerrode piano's die centraal in de zaak staan. Twee Pianisten entertainen de gasten met rock, pop, seventies, eighties muziek, hedendaagse toppers en bekende meezingers. De Pianisten zijn met grote zorg geselecteerd en komen uit alle delen van de wereld. Ze kunnen daadwerkelijk alles spelen. Dien een verzoekje in en niet veel later zal het gewenste nummer ten gehore gebracht worden.

logo-crazy-pianosDe Crazy Piano's bestaat al bijna 8 jaar en is gesitueerd onder het fameuze Kurhaus aan de boulevard met een prachtig uitzicht op zee. Zowel in de winter als in de zomer is het goed toeven, op ons grote (verwarmde) terras of binnen in een gezellige Amerikaanse Pianobar ambiance. Crazy Pianos is voor iedereen van jong tot oud, single of getrouwd. Velen vieren hun vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of reünie hier. Voor groepen vanaf 10 personen is er een twee uur durende Cocktail Workshop. Wilt u iets meer cachet aan uw feestje geven laat u dan ophalen door een luxe Limousine. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een glaasje Champagne waarna het drie gangen diner volgt. Crazy Piano's is een toplocatie voor bedrijfsevenementen. De Pianisten zorgen voor veel interactie met de gasten, gecombineerd met een lekker hapje en een drankje kan deze avond niet meer stuk. In goed overleg met het bedrijf wordt een offerte op maat gemaakt.

http://youtu.be/QP4s7p2I4Lg

Bezoekers van piano en vleugel bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2