Je bent hier: Drum Drumstel drumboeken
MMS_950x220

Drumboeken


tipboek_drumTipbook Drums
Schrijver: Hugo Pinksterboer

Basisboek en naslagwerk, met niks wat je niet wilt weten.
Een handig en helder geschreven gids voor drummers die nog geen drummer zijn, voor drummers die net begonnen zijn of al een paar jaar spelen. Met koopadviezen, testtips en drummerswoordenboek. Met alle basisinformatie over drums, bekkens, stokken, standaards, vellen en pedalen en een complete handleiding voor het stemmen en dempen van je drums.

Uitgever: The Tipbook Company / ISBN 90 76192 16 2

>> beste direct voor slechts € 9,90

Bezoekers van drumstel bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2