Je bent hier: Hout blaas Dwarsfluit en piccolo dwarsfluit en piccolo accessoires
MMS_950x220

Dwarsfluit en piccolo accessoires

Voor fluitisten zijn er diverse accessoires om het speelplezier te verhogen:

gripmasterGripmaster
Om de vingers te trainen zijn er een zogenaamde gripmasters.

Metronoom
Een metronoom kan een handig apparaat zijn bij het studeren of het vaststellen van het tempo. De afgebeelde metronoom is tevens een stemapparaat.

Etui of kofferdwarsfluitkoffer
Tegen weersinvloeden en beschadigingen is een goede hoes of kist een goede aanschaf. Hierin vele modellen en uitvoeringen.

Muzieklessenaar
Een verstelbare muzieklessenaar biedt een juiste speelhouding bij het lezen van bladmuziek.

dwarsfluitstandaardDwarsfluitstandaard
Om een klarinet veilig ergens even neer te zetten is er een speciale klarinetstandaard.

Stemapparaat
Met een stemvork kun je d.m.v. de a-440 herz de klarinet stemmen. Met een stemapparaat kunnen er meerder tonen makkelijk worden gecontroleerd. De wijzer geeft de juiste hoogte aan.

Versterking microfoons
Wanneer het akoestische volume van de klarinet niet voldoende is kan deze worden uitversterkt. Hiervoor zijn er speciale microfoons op de markt die op de beker worden geplaatst en uitstekend versterken. Een andere optie is om een element te gebruiken bij het mondstuk.

Bezoekers van de dwarsfluit en piccolo bezochten ook

andere onderwerpen over de dwarsfluit en piccolo: dwarsfluit kopen, piccolo kopen, accessoires, geschiedenis, mechaniek, onderhoud, tijdschriften, boeken, leren spelen.


MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2