Je bent hier: Hout blaas Dwarsfluit en piccolo dwarsfluit spelen
MMS_950x220

Dwarsfluit spelen

dwarsfluit_spelenDit boek bevat meer dan 60 speciaal gearrangeerde melodieën, oplopend in moeilijkheidsgraad. De stijl varieert van klassiek en folkmuziek tot blues en ragtime. Elk stuk is voorzien van levendige illustraties en boeiende informatie over muziekstijlen, componisten en de geschiedenis van de fluit. Muziektermen en technieken worden in simpele bewoordingen uitgelegd. Op de duidelijke foto's is de houding van de handen goed te zien, zodat de jonge fluitist(e) zich gestaag en systematisch kan bekwamen in het spel.

>> bestel direct

Bezoekers van de dwarsfluit en piccolo bezochten ook

andere onderwerpen over de dwarsfluit en piccolo: dwarsfluit kopen, piccolo kopen, accessoires, geschiedenis, mechaniek, onderhoud, tijdschriften, boeken, leren spelen.


MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2