Je bent hier: Gitaar Akoestische en elektrische gitaar gitaar boeken
MMS_950x220

Gitaarboeken

Hieronder tref je een aantal interessante boeken over de akoestische en elektrische gitaar:

Tipboek_akoestische_gitaarTipbook Akoestische gitaar
Schrijver: Hugo Pinksterboer

Een handig en helder geschreven gids voor gitaristen die willen beginnen, net begonnen zijn of al een paar jaar spelen. Met koopadviezen, test- en onderhoudstips, en een compleet woordenboek. Met alle basisinformatie over gitaren, stemmen, snaren, nagels en plectrums. Zodat je weet wat je hebt en weet wat er te koop is.

Uitgever: The Tipbook Company / ISBN 90 76192 07 3

>> bestel direct voor € 14,90

tipboek-elektrische-gitaarTipbook Elektrische gitaar
Schrijver: Hugo Pinksterboer

Een handig en helder geschreven gids voor gitaristen en bassisten die willen beginnen, net begonnen zijn of al een paar jaar spelen. Met koopadviezen, test- en onderhoudstips, en een compleet woordenboek. Met alle basisinformatie over elektrische bassen en gitaren, stemmen, snaren, snoeren, versterkers en effecten. Zodat je weet wat je hebt, zodat je weet wat je koopt en zodat je alle vakbladen en folders voortaan moeiteloos kan lezen.

Uitgever: The Tipbook Company / ISBN 90 76192 07 3

>> bestel direct voor € 14,90

Bezoekers van de gitaar bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2