Je bent hier: Toets Keyboard
MMS_950x220

Home keyboards

keyb1Het woord keyboard betekent eigenlijk niets anders dan 'toetsenbord'. Eigenlijk zou je verwachten dat deze term voor een groep elektronische toetsinstrumenten staat, maar met de term 'keyboard' bedoelen we veelal een specifiek instrument. Door deze verwarrende term worden het keyboard of de synthesizer (of een ander elektronisch toetsinstrument) vaak door elkaar gehaald. keybrd

Er bestaan verschillende soorten elektronische 'keyboards' zoals synthesizers, workstations, masterkeyboards en samplers. Tegenwoordig overlappen de mogelijkheden van de verschillende instrumenten elkaar en wordt het onderscheid steeds moeilijker te maken.


Bezoekers van keyboard bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2