Je bent hier: Toets Piano en vleugel
MMS_950x220
Piano & Vleugel | Muziekinstrumenten
home_toets
piano_home
De compleetste wegwijzer in de wereld van de piano en vleugel

Piano's & vleugels bezitten een grote aantrekkingskracht. De witte tanden nodigen uit tot aanraking en de zwarte glansende huid tot streling. Daarnaast zijn de veelzijdige muzikale eigenschappen uniek en maken het mogelijk om allerlei soorten muziekstijlen te spelen. De enorme klankschakeringen kunnen van zacht en lichtvoetend veranderen in dramatisch en overdonderend. Dat maakt de piano zeer intrigerend en daarnaast tot één van de meest begerendswaardigste muziekinstrument.

Alles wat je specifiek wilt weten over piano's en vleugels zoals kenmerken, modellen, accessoires, onderhoud, pianowinkels, magazine, pianoles en pianodocenten!

Muziek maakt slim!
Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Door zelf muziek te maken wordt het intelligentiequotiënt van kinderen verhoogd en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd. Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld.

>> lees meer op www.muziekmaaktslim.nl

Bezoekers van piano en vleugel bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2