Je bent hier: Toets Synthesizer onderhoud synthesizers
MMS_950x220

Onderhoud synthesizer

Een synthesizer heeft eigenlijk weinig onderhoud nodig. Wel zijn er een paar tips ten aanzien van het gebruik:

- Ook een elektronisch instrument kan niet tegen extreme vocht- of warmte verschillen (niet te dicht bij de kachel plaatsen).

- Sluit een elektronisch instrument aan op een stopcontact met randaarde. Hierdoor ontstaat geen statistische elektriciteit (ontstaat vaak bij een te droge ruimte of droog winterweer). Veel onderdelen kunnen niet tegen zo'n schok.

- Om het instrument tegen stof of haren van huisdieren te beschermen kan het toetsenbord beter dicht gedaan worden of worden voorzien van een toetsenloper.

- Laat een instrument repareren bij de originele leverancier of fabrikant, dit ook in verband met de garantiebepalingen.

Bezoekers van synthesizer bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2