Je bent hier: Toets Piano en vleugel pianoboeken
MMS_950x220

Pianoboeken

Hieronder tref je enkele interessante boeken over piano's en vleugels.

tipboek piano & vleugel Tipboek Piano en vleugel
Schrijver: Hugo Pinksterboer | The Tipbook Company

Een handig en helder geschreven gids voor pianisten die willen beginnen, net begonnen zijn of al jarenlang spelen. Met een pianistenwoordenboek en met talloze praktische tips over hte kopen en huren van een piano of vleugel, over het onderhoud en over waarom een pianostemmer zo nodig is, over stille en automatische piano's en over de familie en de geschiedenis van het instrument, en over merken. Zodat je weet wat je hebt en weet wat er te koop is, en zodat je alles eruit haalt wat erin zit.

>> bestel direct voor € 14,90

steinway_boek Steinway & Sons
Schrijver: Ronald V. Ratcliffe

Zeer uitgebreid boek over de 's werelds beroemste pianobouwer Steinway & Sons. Informatie over de Steinway-familie, geschiedenis en veel beeldmateriaal van speciale modellen.

schimmel_boek Pianobouw-een kunstzinnig ambacht
Schrijver: Nikolaus Schimmel

Specifiek boek over de pianobouw bij Schimmel. Veel informatie en beeldmateriaal over de verschillende fasen van de pianobouw. Verkrijgbaar bij diverse Schimmel-dealers of via de website: www.schimmel-piano.de


Bezoekers van piano en vleugel bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2