Je bent hier: Toets Piano en vleugel pianoles
MMS_950x220

Pianoles

Iedereen kan pianoles volgen, welke leeftijd u ook heeft. Wat de piano ook tot een uitstekende keuze maakt, is het feit dat het instrument kinderen een heel brede basis biedt, ook als ze later besluiten een heel ander instrument te gaan spelen.

pianospelende_kinderenNiet voor niets wordt veel muziek aan de piano geschreven, en niet voor niets spelen talloze musici piano als tweede instrument. Verder is een piano natuurlijk heel aantrekkelijk omdat het instrument net zo goed alleen als in allerlei formaties en ensembles te bespelen is.

Het begeleiden van een koor, samenspelen met een fluitist of een violist - alles is mogelijk. Datzelfde geldt als het om muziekstijlen gaat. Een piano is vrijwel elk soort muziek stijl op z'n plaats, van jazz en pop tot klassiek en latin. Met de komst van de silent piano is er bovendien op elk tijdstip van de dag te oefenen zonder huisgenoten of buren tot last te zijn!

Online pianoles
Er zijn vele websites die online pianoles aanbieden. Dit is een leuke manier om met de piano in aanraking te komen en ook de basispricipes ervan te leren kennen. Echt goed leren pianospelen leert u er echter niet. Met een pianodocent leert sneller en op de juiste manier pianospelen.

>> klik hier voor pianodocenten

Bezoekers van piano en vleugel bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2