Je bent hier: Hout blaas Dwarsfluit en piccolo tijdschrift dwarsfluit en piccolo
MMS_950x220

Tijdschrift dwarfluit en piccolo

Tijdschriften op het gebied van dwarsfluiten:

Fluit_tijdschriftFluit
Dit tijdschrift is een uitgave van het Nederlands Fluit Genootschap en verschijnt 4x per jaar.

Het Nederlands Fluit Genootschap (opgericht 1992) is een vereniging in Nederland en België voor fluitisten van alle niveau's: beroepsfluitisten, conservatorium-studenten en amateurs.

website | www.nfg-fluit.nl

Bezoekers van de dwarsfluit en piccolo bezochten ook

andere onderwerpen over de dwarsfluit en piccolo: dwarsfluit kopen, piccolo kopen, accessoires, geschiedenis, mechaniek, onderhoud, tijdschriften, boeken, leren spelen.


MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2