Je bent hier: Toets Digitale piano tijdschriften digitale piano
MMS_950x220

Tijdschriften digitale piano

De volgende tijdschriften schrijven regelmatig over digitale piano's:

cover_interfaceInterface
Het tijdschrift Keyboard Plus ging in 2008 samen met het Nederlandstalige Interface, een maandblad met nieuws over en besprekingen van synthesizers, keyboards, digitale piano's, sequencers, samplers, software en aanverwantge producten. Voor abonnementen en meer informatie:

website | www.interface.nl.

Meet Music Magazine cover_meet_music_magazine
Het Belgische Meet Music Magazine ligt gratis bij een groot aantal muziekwinkels. Abonnementen zijn ook mogelijk. Het tweetalig blad (Nederlands/Frans) biedt tests van uiteenlopende muziekinstrumenten en apparatuur, die ook online te vinden zijn.

website | www.meetmusic.com

musicmakerMusic Maker
Music Maker is het enige algemene Nederlande muzikantenblad, met nieuws, interviews, en besprekingen van instrumenten en randapparatuur. Het blad verschijnt maandelijks. Meer informatie over het blad en abonnementen is te vinden op:

website | www.musicmaker.nl.

Pianowereldpianowereld1
Nieuws- en informatiemagazine over piano's, muziek en techniek voor pianisten. Ook aan digitale piano's en silent piano's wordt aandacht besteed. Pianowereld verschijnt negen keer per jaar.

website | www.pianowereld.nl

Bezoekers van de digitale piano bezochten ook

andere onderwerpen over de digitale piano: digitale piano kopen, geschiedenisaccessoires, modellen, onderhoud, MIDI, tijdschriften, vaktermen.


MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2