Je bent hier: Koper blaas Trompet en trombone Trompet en trombone boeken
MMS_950x220

Trompet en trombone boeken

tipboekTipboek trompet en trombone
Schrijver: Hugo Pinsterboer

Koperblazers vind je overal: in symfonieorkesten en fanfares, in jazzclubs en bij tamboerkorpsen, in harmonieorkesten, in soulbands en in salsagroepen. In dit Tipboek lees je bijvoorbeeld waarom de ene trompet anders klinkt dan de volgende, en wat bijvoorbeeld het metaal, de afwerking, de boring of het model daarmee te maken hebben. Aan mondstukken - en alle kleine verschillen en hun grote gevolgen) en dempers zijn aparte hoofdstukken gewijd, net als aan de familie, de geschiedenis en de productie van deze instrumenten, en de belangrijkste merken. Van harte aanbevolen door Frits Damrow, Jarmo Hoogendijk en Bart van Lier.

>> bestel direct voor € 9,90

Bezoekers van de trompet en trombone bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2