Je bent hier: Viool Viool en cello vioolboeken
MMS_950x220

Vioolboeken

De volgende boeken zijn interessant voor meer informatie over de viool, altviool of cello:

tipboekvioolTipbook Viool en altviool
Schrijver: Hugo Pinksterboer

Een handig en helder geschreven gids voor violisten die willen beginnen, net begonnen zijn of al jarenlang spelen. Met honderden praktische tips over het kopen en huren van violen, over het uitzoeken van strijkstokken, snaren, harsen, over stemmen en over het onderhoud van het instrument, en met een compleet violistenwoordenboek. Zodat je weet wat je hebt en weet wat er te koop is, en zodat je alles eruit haalt wat erin zit.

Uitgever: The Tipbook Company / ISBN 90 76192 09 X
Internet: www.tipbook.com

>> bestel direct voor € 14,90


tipboekcelloTipbook Cello
Schrijver: Hugo Pinksterboer

Een handige en helder geschreven gids voor cellisten die willen beginnen, net begonnen zijn of al een paar jaar spelen. Met honderden praktische tips over het kopen en huren van een cello, over het uitzoeken van strijkstokken en snaren, over stemmen en over het onderhoud van je instrument, en met een compleet cellistenwoordenboek. Zodat je weet wat je hebt en weet wat er te koop is, en zodat je alles eruit haalt wat erin zit. Van harte aanbevolen door Anner Bijlsma, Julian Lloyd Webber en Quirine Viersen.

Uitgever: The Tipbook Company / ISBN 90 76192 09 X
Internet: www.tipbook.com

>> bestel direct voor € 14,90


Bezoekers van viool en cello bezochten ook

MMS_950x100

Let's make music!

Let's make music!Let's make music! is internetuitgever en initiatiefnemer van deze muziekportal. Let's make music! is een pro-actief en onafhankelijk projectbureau dat muziekbeoefening op eigen initiatief, met eigen middelen en projecten stimuleert.

website | www.muziekpromotie.nl

LMM_logo

Muziek maakt slim!

Muziek maakt slim!Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Meer info op onze projectwebsite.

website | www.muziekmaaktslim.nl

MMS_logo

Samen muziek maken!

smmWat doet muziek met kinderen en hoe kun je als ouders of opvoeders van kinderen muziekbeoefening op een eenvoudige manier integreren in de opvoeding? Op deze website geven we een aantal eenvoudige tips!

website | www.samenmuziekmaken.nl

SMM_logo_V2